Skip to main content

Sporten

Wandelen

Bij De SportVrouw zijn verschillende wandelmogelijkheden. Alle wandelactiviteiten duren een uur. Er wordt ongeveer 5 kilometer gelopen. 
Deelname kost € 3,- of € 4,- per keer inclusief koffie/thee. Wandel je met ons mee? Inschrijven kan via ons inschrijfformulier.

Alphen aan den Rijn

  • Maandag 10:00 uur start bij de golfbaan De Zeger, coach Tiny, Mechtild (€ 4,-)
  • Woensdag 08:45 uur start Oude Wereld 53, Kerk en Zanen, coach Janine (€ 3,-)
Joggen / Hardlopen

Bij De SportVrouw zijn verschillende startpunten om te joggen (hardlopen met looptraining tussendoor): Alle jogging activiteiten duren een uur en deelname kost € 3,10 per keer inclusief koffie/thee. Deelname is op eigen risico. Jog je lekker met ons mee? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier.

Alphen aan den Rijn

  • Dinsdag 20:00 uur start Tennis Centrum Nieuwe Sloot.
    • Beginnerstraining van een aantal weken. Schrijf je indan nemen wij contact op zodra er weer een groep start (meestal september)
    • Joggen: dames die vanaf 5 km kunnen joggen.
Bootcamp 40+

Bootcamp 40+ is een laagdrempelige bootcamp. Er wordt getraind op conditie, kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Ieder op eigen niveau.
Rustig joggen, wandelen en oefeningen worden afgewisseld.
 
Deze vorm van trainen wordt in Alphen gegeven op maandagavond om 19:30 uur startend bij de parkeergarage van Ziekenhuis Alrijne op de Meteoorlaan in Alphen aan den Rijn. Deelname bedraagt 3 euro per keer, inclusief koffie/thee.

Op zondagochtend verzamelen we om 10:30 uur bij de muziekschool aan het Burgemeester Visserpark in Alphen. Bij regen is de training onder de Julianabrug aan de Wilhelminalaan. Deelname bedraagt 3 euro per keer, inclusief koffie/thee.

inschrijven kan via ons inschrijfformulier.