Home

Wethouder trapt unieke skeelertraining af op 4 april

 

Op 4 april starten De SportVrouw, STC de Rijnstreek en de OMNISkaters uit Alphen aan den Rijn gezamenlijk een leuke kennismaking met het skeeleren, om 19:30 uur bij Avanti aan de Amerikalaan. En wethouder Du Chatinier komt het startsein geven en skeelert natuurlijk ook mee!

Vrouwen die graag met wat meer zekerheid en techniek de weg op willen, kunnen in de maand april op de woensdagavond aan de slag. Ervaring mag, maar is niet nodig. Alle niveaus zijn welkom. Wel vragen we iedereen goede hoofd-, pols-, elleboog- en kniebescherming aan te doen. Deze zijn eventueel bij de vereniging te leen. Skeelers kan je ook huren. Afhankelijk van het aantal trainingen komen de kosten daarvoor tussen de 20 en 40 euro. Overigens zijn door onze samenwerking ook mannen welkom bij deze trainingen.
De vier trainingen in april kosten in totaal 25 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee na de training en een verzekering bij de KNSB.

Na de vier trainingen in april kan er gewoon getraind worden op de maandag en woensdagavonden. Ook zijn de toertochten van de OMNISkaters toegankelijk. Kortom, je kunt de hele zomer blijven skeeleren.

Inschrijven voor deze leuke trainingen kan via ons inschrijfformulier. Voor meer informatie bel 0651595726 of via ons contactformulier.

  • Aangemaakt op .

Nieuwsbrief